Gyakran ismételt kérdések

Az ÉnTervező Határidőnapló és az ÉnTervező Akadémia bár azonos tematikára épülnek, önmagukban is megállják a helyüket.

Ha még csak a lábujjadat mártanád bele, ismerkednél, vagy teljesen új vagy az önismeretben, akkor jó elindulási pont lehet a határidőnapló.

Akkor is jó választás, ha

 • nagyon nehezen tudod rávenni magad arra, hogy rendszert, ritmust vigyél az életedbe
 • visszahúzódó vagy, és emiatt az akadémia gondolata egyelőre még ijesztő
 • nagyon limitált időt tudsz egyelőre csak rászánni
 • nem szeretnél elmélyedni még mélyebben ezekben a témákban

Ha viszont

 • foglalkoztál már önismerettel
 • teljeskörűbb segítséget és eszköztárat szeretnél kapni
 • szeretnél Biankától közvetlenül kérdezni

akkor a határidőnaplót kiegészítheted az akadémiával. Így minden oldalról megkapod a szükséges támogatást, viszont lesz kézzelfogható naplód is, hogy a leghatékonyabban tudj változtatni a problémás területeken.

Igen. A következő időszak automatikusan elindul, az előfizetés tehát havonta (vagy éves előfizetésnél évente) megújul, az előfizetés díja automatikusan kiegyenlítésre kerül a megadott kártyaadatokkal.

Nem neked kell mindig észben tartanod a fizetést, minden automatizáltan történik.

Ezen bármikor változtathatsz, lemondhatod az előfizetést, és akkor többé nem vonjuk el a kártyádról az összeget.

Amennyiben lemondod az előfizetést, a következő forduló- vagy számlázási napig hozzáférsz a kurzusokhoz és kihívásokhoz. Ha aznap nem történik fizetés, úgy a hozzáférést visszavonja a rendszer.

Például, ha október 15-én mondtad le az előfizetést és a következő számlázási dátum november 9., akkor az adott 30 napos időszakban lesz hozzáférésed, ami november 9-én (fizetés hiányában) megszűnik.

A fizetést és regisztrációt követően emailben értesítünk az ÉnTervező Akadémia fiókod aktiválásáról, ahova a megadott címmel és általad beállított jelszóval tudsz belépni, az https://akademia.entervezo.hu oldalon keresztül. Erre a linkre kattintva megtekintheted a technikai segédletet a felület használatához.

A fizetést és regisztrációt követően emailben értesítünk az ÉnTervező Akadémia fiókod aktiválásáról, ahova a megadott címmel és általad beállított jelszóval tudsz belépni, az https://akademia.entervezo.hu oldalon keresztül. Erre a linkre kattintva megtekintheted a technikai segédletet a felület használatához.

Az Akadémia első (Itt kezdd) moduljában találod a linket és további hasznos információkat a felület működéséről.
Bármikor fordulhatsz hozzánk, ha további kérdésed merül fel: vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ide kattintva az ÉnTervező Akadémia oldalán kiválaszthatod a számodra szimpatikus előfizetés (havi vagy éves), ezt követően pedig meg tudod adni a számlázási adataidat a pénztár oldalon, majd kifizetheted az előfizetés díját bankkártyával.

A fizetést és regisztrációt követően emailben értesítünk az ÉnTervező Akadémia fiókod aktiválásáról, ahova a megadott címmel és általad beállított jelszóval tudsz belépni, az https://akademia.entervezo.hu oldalon keresztül.

A munkafüzeteket letöltés után online a megfelelő pdf szerkesztővel tudod online szerkeszteni vagy nyomtatást követően kézzel kitölteni. Az Akadémia felületén közvetlenül nincs lehetőséged digitálisan beleírni a pdf dokumentumba.
Íme néhány pdf szerkesztő, amit tudsz használni, ha nem szeretnél nyomtatni.

 • PDF Editor for Drive
 • CocoDoc
 • DocHub
 • Sejda (fizetős)
 • Lumin (fizetős)
 • Adobe Acrobat (fizetős)

A mentoringokról készült felvételt minden esetben az ÉnTervező Akadémia felületén éred el az adott kihívás anyagai között. A felvételeket mindig külön modulban találod az adott heti anyagban. A Zoom meetingek és a Zoom felvételek egymástól független, külön oldalon szerepelnek, amiket a heti anyagot legörgetve találsz.

Minden anyagot az ÉnTervező Akadémia felületén éred el bejelentkezést követően. A kihívásokhoz heti bontásban tartozik ütemterv, videó, munkafüzet és esetenként bónusz anyagok, hanganyagok. Ezet a kurzus főoldalán is megtalálod. Ezt követően pedig a tanfolyam kezdésre/ folytatásra kattintva éred el őket a bal oldali menüben. 

Erre a linkre kattintva megtekintheted a technikai segédletet a felület használatához.

Igen. Minden vásárlásról elektronikus számlát állítunk ki a sikeres fizetés után. Ezért is fontos, hogy valós és működő e-mail címet adj meg a rendelés leadásakor.

Havidíjas előfizetőként, az elsőként megvásárolt modulhoz örökös hozzáférésed van, míg a havonta megújuló Akadémia előfizetést a havidíjas csatlakozást követően, egy évig éred el.
Éves előfizetőként (egyösszegben történő fizetés esetén) az Akadémia tartalmait az fizetés napjától kezdve egy évig éred el.

Ha eredetileg rossz címmel regisztráltál és időközben új fiókot hoztál létre a helyes címmel, akkor sajnos nem fogod látni az általad vásárolt kihívást. Ilyenkor vedd fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbb (24 órán belül) orvosolni a problémát.

Amennyiben a termék oldalon vagy és a kihívásokat látod listázva, akkor kattints az Akadémia előfizetés linkre. Így elérhetővé válnak az általad megvásárolt kihívások.

Bátran csatlakozz akár csak egy hónapra is, ha csak egy kihívás vagy téma érdekel.

A mentoringok rendszerint a kihívás kezdetén és végén vannak, élőben amiről az Akadémián belül tájékozódhatsz. Amennyiben nem tudsz résztvenni a kick off és záró mentoring alkalmon, úgy lehetőséged van visszanézni. A felvételt minden esetben az ÉnTervező Akadémia felületén éred el az adott kihívás anyagai között.

Határidőnapló: Lehetőséged van bankkártyás fizetésre a Stripe biztonságos fizetési rendszerén keresztül, illetve választhatod a közvetlen banki átutalást és utánvétes készpénzes fizetést is.

Akadémia: A Stripe biztonságos fizetési rendszerén keresztül tudsz fizetni bankkártyával. 

Elképzelhető, hogy a vásárlás és regisztráció során rossz címet adtál meg. Ilyenkor vedd fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk mielőbb (24 órán belül) orvosolni a problémát.

Maradt még kérdésed?

Ha itt nem találod meg a választ a kérdésedre, akkor írj nekünk a Kapcsolat oldalon.